1. REGISTRATION REQUIREMENTS:

    Register with your xenforo.com Username then start a conversation at xenforo.com w/Bob and provide the following:
    1. Your XenForo License Validation Token
    2. The Domain Name associated with the License
    NOTE: Your account will be validated once ALL requirements are verified/met. Thank you for your patience.

Resolved custom fields HTML

Discussion in 'AMS Support' started by tonmo, Mar 10, 2019.

  1. tonmo

    tonmo New Member AMS

    I'm trying to customize HTML for a custom field, but it doesn't seem to render in the output on the article page:

    upload_2019-3-10_10-16-47.png

    I checked out extra.less to see whether anything is usurping this value, but I couldn't find it. Sanity check that this field does indeed function, and if so, any leads on why it's not working?
     
  2. Bob

    Bob Developer Staff Member

    Posting a screen shot of the Field Input does not show me the HTML that is actually being rendered.

    This is default XF output of a custom field.

    Selection_375.png

    If I apply that exact Value display HTML...

    Selection_374.png

    ... this is what it should look like

    Selection_373.png

    If that is not happening for you, there must be something else (like additional CSS) that is coming into play.
     
  3. tonmo

    tonmo New Member AMS

    Thanks - it was indeed an extra css issue.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.