1. REGISTRATION REQUIREMENTS:

    Register with your xenforo.com Username then start a conversation at xenforo.com w/Bob and provide the following:
    1. Your XenForo License Validation Token
    2. The Domain Name associated with the License
    NOTE: Your account will be validated once ALL requirements are verified/met. Thank you for your patience.

Link back to Showcase causes "server error"

Discussion in 'Showcase Support' started by Jayjay, Jul 15, 2013.

  1. Jayjay

    Jayjay New Member Showcase

    My Showcase is set to create a message in the Forum when an entry is added.

    But if I click the linkback in the newly created Forum Post, it generates a "server error" page.

    (I notice I get the same error if I click on Showcase in the list of Add-ons....)

    I've tried uninstall/reinstall to no avail.
     
  2. Bob

    Bob Developer Staff Member

    Can you post the specific error? It should be in your error logs in the Admin CP. If you can't post an error, I will need to see it to troubleshoot.
     
  3. Jayjay

    Jayjay New Member Showcase

    My apologies. It is actually Resources that are doing this, NOT Showcase. My bad. I'll go sit in the dunce's corner!:oops:
     
  4. Bob

    Bob Developer Staff Member

    No need to apologize. We are all here to help each other out :)
     
    Shelley likes this.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.