1. REGISTRATION REQUIREMENTS:

    Register with your xenforo.com Username then start a conversation at xenforo.com w/Bob and provide the following:
    1. Your XenForo License Validation Token
    2. The Domain Name associated with the License
    NOTE: Your account will be validated once ALL requirements are verified/met. Thank you for your patience.

Custom Field Data Loss

Discussion in 'Showcase Support' started by petrolskin, Jul 7, 2015.

  1. petrolskin

    petrolskin Member AMS Premium Showcase

    Hi Bob,

    I had a bunch of populated custom fields both in the sidebar and additional tabs. I created another category to move these into and I cant seem to get the data or sidebar/tabs to show.

    Initially I didnt have the custom fields ticked in the new category prior to moving (or the custom prefixes for that matter).

    I just redid those but the sidebar data is considerable and is beyond manual effort. Am I doing something wrong (Ive been away a while) and can the data be retrieved?
     
  2. Bob

    Bob Developer Staff Member

    Did you rebuild the showcase caches? If not, run the Rebuild Showcase Categories and Rebuild Showcase Items via the Showcase Rebuilds functionality.
     
  3. petrolskin

    petrolskin Member AMS Premium Showcase

    I did try that first but no joy. Is there any reason for that to happen you can think of? All I did was create a new category and simply use the move option against each showcase item.
     
  4. Bob

    Bob Developer Staff Member

    A lot of the data is CACHED in BLOB fields in the Category and Item records. IF those cache fields are not properly updated (during DataWriter saves), then that can really screw things up. Also, I am not completely sure what you mean by created another category to move fields into? Sounds like you moved Items into a category that didn't have those fields associated (which means that Categories Field Cache doesn't have those fields). I'll need access to your Database and site (admin access) in order to SEE all of this. Shoot me a inbox with login credentials and phpmyadmin access.
     
  5. petrolskin

    petrolskin Member AMS Premium Showcase

    Sorry I created another category and moved the items into the new category. The custom fields for the sidebar and tabs was not ticked in the new category prior to moving them. Something I overlooked :(

    Is there anyway the data can be synced or have I lost it Bob?
     
  6. Bob

    Bob Developer Staff Member

    If I can get access, I can assess the situation and can fix it for you :)
     
  7. petrolskin

    petrolskin Member AMS Premium Showcase

    Thanks Bob, dropped you a PM with details.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.