1. REGISTRATION REQUIREMENTS:

    Register with your xenforo.com Username then start a conversation at xenforo.com w/Bob and provide the following:
    1. Your XenForo License Validation Token
    2. The Domain Name associated with the License
    NOTE: Your account will be validated once ALL requirements are verified/met. Thank you for your patience.

Issue's after activation with different browsers

Discussion in 'Showcase Support' started by 007, Jan 3, 2013.

  1. 007

    007 New Member Showcase

    Hi Bob,

    I have activated Showcase on my page this morning for all users.
    Unfortunately I got a lot of reports that some functions of the normal xenforo are not working anymore.

    The issue is reported on Mac OS X and Safari, Windows and IE 9

    Please see enclosed pictures and see the error above the search box.
    Do you have any idea what could be the issue?

    Thanks!
    Thorsten

    Firefox Bildschirmfoto 2013-01-03 um 11-1.44.17.png

    SAFARI

    Bildschirmfoto 2013-01-03 um 11.42.02.png
     
  2. Bob

    Bob Developer Staff Member

    Only thing I can think of is the amount of tabs on the nav bar. Some styles don't work well with many tabs. as they push to far to the right and it effects the links over the top of the search. This isn't caused by Showcase, its caused by the amount of tabs you have.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.