1. REGISTRATION REQUIREMENTS:

    Register with your xenforo.com Username then start a conversation at xenforo.com w/Bob and provide the following:
    1. Your XenForo License Validation Token
    2. The Domain Name associated with the License
    NOTE: Your account will be validated once ALL requirements are verified/met. Thank you for your patience.

Updated Showcase New Item widget text is off-centered in UI.X

Discussion in 'Showcase Resolved Bug Reports' started by cdub, Dec 1, 2015.

  1. cdub

    cdub Member AMS Premium CAS Premium RMS Premium SC Premium UBS Premium

    See here:

    Screenshot 2015-11-30 at 11.35.05 AM.png

    It is off centered vertically while the forum categories look nice like this:

    Screenshot 2015-11-30 at 11.35.36 AM.png

    I've created a support ticket with Audentio and of course they said this:

    So it's a hot potato problem at this point. :)

    Just thought I'd post a bug report for it here to keep track of it just in case.
     
  2. Bob

    Bob Developer Staff Member

    I've added an additional wrapper around the h3 for when the slider is used on Forum Home (it doesn't effect any other places the slider is used).
     
  3. Bionic Rooster

    Bionic Rooster Member AMS Premium SC Premium

    I have this same problem with Audentio Drift
    Screenshot_1.jpg
     
  4. cdub

    cdub Member AMS Premium CAS Premium RMS Premium SC Premium UBS Premium

    Supposedly this is fixed? with the new version that Bob uploaded today. I'm going to install it soon.
     
  5. Bionic Rooster

    Bionic Rooster Member AMS Premium SC Premium

    This is the new version but I'm using Audentio's Drift theme and you are using Audentio's UI.X
    So it's probably fixed for you.
     
  6. cdub

    cdub Member AMS Premium CAS Premium RMS Premium SC Premium UBS Premium

    Yes it's now fixed with the UI.X - the UI.X update fixed it.
     
  7. Bob

    Bob Developer Staff Member

    The "fix" wasn't a "UI.x" specific fix. I forgot to wrap the h3 with a div that had the 'categoryText' class (which is part of the core XF default style). All my other blocks had it, that one for whatever reason did not (probably because I was doing something different before).

    Can I get a link to your site to view the HTML?
     
  8. cdub

    cdub Member AMS Premium CAS Premium RMS Premium SC Premium UBS Premium

    Well they must have done a UI.X fix that fixed it last night or something... as it is now fixed. I installed the UI.X fix before I installed yours. But all of my text is not bold anymore with his addon - maybe he did something else.
     
  9. Bob

    Bob Developer Staff Member

    I directly quoted BR's post, not YOURs. I was telling him that the "fix" was not a UI.x specific fix, so that he knew that it should also work for his style and not just those using UI.x.
     
  10. cdub

    cdub Member AMS Premium CAS Premium RMS Premium SC Premium UBS Premium

    Ok.
     
  11. Bionic Rooster

    Bionic Rooster Member AMS Premium SC Premium

    I sent you a PM
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.